U SPLITU

Monstruozna priča iz Hrvatske: U pet godina 267 puta silovao maloljetnu kćer, evo koliko godina zatvora je dobio!

Ilustracija: RTL

Danima je ne bi puštao iz kuće, a kada bi bio nezadovoljan njezinim ponašanjem, onda bi je udarao po glavi i stomaku, piše Net.hr.

Na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora osuđen je na Županijskom sudu u Splitu muškarac (45) koji je u pet godina čak 267 puta silovao svoju maloljetnu kćer, piše Dalmatinski portal.

Sve je počelo 2018. kada je djevojčica imala tek pet godina.

Silovao bi je u prosjeku jednom tjednu, a posljednji mjesec jednom u svaka dva dana. Osim prvog nedjela koje se dogodilo u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u obiteljskom stanu, sobi i kupatilu. Majka oštećene i supruga okrivljenog je teško bolesna i stanje joj se rapidno pogoršalo. Danas je nepokretna.

Okrivljeni je osuđen za 267 kaznenih djela spolnog zlostavljanja djeteta te kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Kćeri je okrivljeni branio socijalni kontakt, vodio ju je u školu i dočekivao nakon završetka nastave kako se ne bi družila s ostalom djecom. Branio joj je čak i da posjećuje baku i djeda s majčine strane koji žive u istoj zgradi. Djevojčicu danima je ne bi puštao iz kuće, a kada bi bio nezadovoljan njezinim ponašanjem onda bi je udarao po glavi i stomaku. Morala se satima pred njim u kadi gola kupati .

Za svako kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta okrivljeni je dobio po pet godina zatvora, a za povredu djetetovih prava osuđen je na tri godine zatvora pa mu je izrečena jedinstvena i maksimalna kazna zatvora od 40 godina.

Objavu presude popratio je bez emocija. Doveli su ga iz zatvora u Splitu, a tamo je i vraćen nakon objave, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari