100 000 KUNA VRIJEDAN KOMBI

Muškarac (39) na Rabu ukrao VW Caddy. ‘Veselje’ trajalo par sati, policija ga uhvatila na kopnu

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

S parkirališta u Palitu 39-godišnjak je otuđio nezaključano osobno vozilo marke Volkswagen Caddy, stoji u priopćenju policije.

Policijski službenici Policijske postaje Rab, u suradnji sa službenicima Policijske postaje Senj, proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je jučer ujutro, 6. studenoga, između 5 i 8 sati s parkirališta u Palitu na Rabu otuđio nezaključano osobno vozilo marke Volkswagen Caddy. Vozilo riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu je trgovačkog društva iz Raba, a vrijednosti oko 100 000 kuna.

Par sati kasnije oko 9.30 sati u upravljanju otuđenim vozilom zatekli su ga policijski službenici u Senju te priveli na kriminalističko istraživanje, a vozilo je vraćeno vlasnicima.

Po dovršetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari