I TO MU NIJE PRVI PUT!

Muškarac (39) u središtu Rijeke krao u trgovini. Djelatnica ga pokušala spriječiti, ali to nije dobro završilo…

Foto: Riportal

Uz kaznenu prijavu za počinjenje kaznenih djela razbojničke krađe i krađe, 39-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je 2. rujna ove godine u trgovini u središtu Rijeke počinio razbojničku krađu. Naime, nakon što ga je u krađi zatekla djelatnica trgovine nije htio vratiti otuđeni predmet već joj je uputio ozbiljne prijetnje te pobjegao.

Osim toga, tijekom istraživanja je utvrđeno kako je u prethodnom razdoblju, od početka godine pa do 2. rujna, u pet navrata počinio krađe artikala iz iste trgovine i time zagrebačku tvrtku ukupno oštetio za oko 195 eura.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po dovršetku istraživanja, 39-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedena kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari