POKUŠAO SE IZVUĆI

Muškarac (57) napravio prekršaj u prometu; Riječkoj policiji predao podatke druge osobe

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nakon završetka istraživanja, zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, protiv 57-godišnjeg osumnjičenika podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene uporabe osobnih podataka.

“Spomenuti se sumnjiči da je nakon počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, u rujnu prošle godine prilikom dostave podataka o vozaču koji je počinio prekršaj, u određeni obrazac umjesto svojih neovlašteno upisao osobne podatke druge osobe i dostavio ih nadležnoj policijskoj postaji, iako je znao da ta osoba nije upravljala vozilom kojim je počinjen prometni prekršaj.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Nakon završetka istraživanja, zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, protiv 57-godišnjeg osumnjičenika podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari