NAIŠLI NA MESO U AUTU

Muškarac (59) bez dozvole ubio jelena; Taman se uputio preprodati meso ali ga je policija zaustavila…

Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 59-godišnjak bez lovačke dozvole ubio jelena u cilju preprodaje mesa divljači, izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave za počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Riječ je o 59-godišnjaku koji je jučer oko 11.15 sati zatečen na području Labina u Istri dok je upravljao osobnim vozilom, riječkih registracijskih oznaka, a u kojem se nalazilo više komada mesa divljači.

Provjerom je utvrđen identitet osumnjičenika s područja otoka Cresa te je priveden na kriminalističko istraživanje u PP Mali Lošinj. Utvrđeno je kako je spomenuti dan prije, 21. svibnja, iako nema lovačku dozvolu niti potrebnu ostalu dokumentaciju za izlov divljači, u šumskom području između Porozine i Cresa ubio jelena s ciljem prodaje mesa divljači .

Po završetku istraživanja, 59-godišnjak je zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

O počinjenom djelu je obaviješten i Državni inspektorat radi daljnjeg postupanja iz domene njihove nadležnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari