OZLIJEDIO UČITELJICU

Kaos u pulskoj školi: Učenik i otac izazvali incident u razredu, na nastavi se zbog straha pojavila samo dva djeteta

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Navodno je učenik tog razreda ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu

Zbog problematičnog ponašanja jednog učenika gotovo cijeli razred nije došao na nastavu u ponedjeljak u Osnovnoj školi Tone Peruška u Puli, neslužbeno doznaje Glas Istre te dodaje kako je riječ o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se na nastavi pojavilo tek dvoje.

Tome je prethodio nemili događaj koji se odvio u četvrtak u učionici, a koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, prijavljen nadležnim institucijama. Navodno je učenik tog razreda ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu. Glas Istre piše da se otac navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, zbog čega je protiv jednog roditelja, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Otac dječaka je, kako se doznaje, u školi vikao na učiteljicu, no prema onome što je policija dosad utvrdila, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari