UŽAS U SPLITU

Muškarac (60) seksualno iskoristio dijete (14). Tjerao je i da šalje gole fotografije. Kazna? Malo tko može reći – odgovarajuća

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Osuđen je za dva kaznena djela. Na jedno je osuđen na četiri godine zatvora, a za drugo na dvije godine

U Splitu je na kaznu zatvora od šest i pol godina osuđen muškarac (60) koji je počinio dva teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te kazneno djelo zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Naime, kako piše Dalmatinski portal, on je prije tri godine u Splitu na predjelu Sjeverne luke u dva navrata u svom automobilu seksualno iskoristio 14-godišnjakinju svjestan njezinih godina, traumatskih uvjeta odrastanja, kao i njezine psihičke nestabilnosti i nezrelosti.

Dodirivao ju je po intimnim dijelovima tijela, a kada je zaspala prstima je penetrirao u njezino spolovilo, piše spomenuti portal.

Tražio je od nje i da se snimi gola što je djevojka i učinila, a na njegov nagovor na mobitel mu je poslala dvije fotografije svog tijela.

Osuđen je za dva kaznena djela. Na jedno je osuđen na četiri godine zatvora, a za drugo na dvije godine, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari