OBITELJSKI NASILNIK

Muškarac na Rabu vrijeđao ženu, a na kraju joj i slomio kosti

Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

Oštećenica je zadobila ozljede u vidu prijeloma dijafize lakatne i palčane kosti, odnosno ozljedu teže naravi

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je primilo kaznenu prijavu Policijske uprave primorsko-goranske i zbog sumnje u tešku tjelesnu ozljedu ispitalo 60-godišnjaka. Predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 60-godišnjak od 2020. godine do 2. travnja 2022., na području otoka Raba, protivno odredbi članka 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji učestalo vrijeđao i ponižavao svoju suprugu, kao i da ju je 2. travnja 2022., tijekom verbalne prepirke, pristajući da ju time teško tjelesno ozlijedi, snažno odgurnuo uslijed čega je pala na pod. Oštećenica je zadobila ozljede u vidu prijeloma dijafize lakatne i palčane kosti, odnosno ozljedu teže naravi.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari