UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO

Detalji strašnog zločina: Majka navodno ubila svog petogodišnjeg sinčića i sebe

Prema navodima susjeda, obitelj je bila mirna, a majka je bila podstanarka. Navodno je radila u domu za umirovljenike

U obiteljskoj kući u Donjoj Bistri kraj Zaprešića pronađena su beživotna tijela majke i petogodišnjeg djeteta. Iz zagrebačke policije kažu da su dojavu člana obitelji primili nešto poslije podneva.

Na tijelima majke i djeteta su, kako doznajemo, uočene ozlijede pa se sumnja na nasilnu smrt. Socijalnoj službi dosad nisu prijavljivani, a očekuje se i završetak istrage da bi se doznalo više detalja.

Na mjestu tragičnog događaja u Donjoj Bistri bio je RTL-ov reporter Boris Mišević.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Ne znaju se sve okolnosti, za sada se službeno zna jedino da su pronađena tijela majke i sina koji ima 5 godina. Prema neslužbenim informacijama, ono što su zaključili forenzičari jest daje došlo do ubojstva i samoubojstva. Odnosno, da je majka ubila svog petogodišnjeg sinčića.

Za sada nije poznato zašto je majka to napravila, ono što svi kažu jest da možda nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje. U kriminalističkoj praksi je rijetkost, odnosno iznimka, da majka ubije svoje malo dijete.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Prema navodima susjeda, obitelj je bila mirna, a majka je bila podstanarka. Navodno je radila u domu za umirovljenike. Otac je bio keramičar, a obitelj nije bila problematična u smislu odnosa prema djetetu, ministarstvo socijale reklo je da dijete nije bio zanemarivano i da nemaju informacija o nasilju”, doznao je Mišević.

Neslužbeno je poznat i uzrok smrti. Majka je dijete ubila rezanjem žila, a zatim je isto učinila i sebi, donose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari