UBOJSTVO U VUKOVARU

Muškarac napao ženu (38) u obiteljskoj kući. Preminula je u bolnici

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/ Ilustracija

Žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu ‘Dr. Juraj Njavro’ u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći, no jutros, 30. listopada, nadležni bolnice su nas izvijestili kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula, prenosi Net.hr.

Kako je izvijestila PU vukovarsko-srijemska, u subotu u 18,51 sati zaprimili su telefonsku dojavu da je u Vukovaru u obiteljskoj kući 38-godišnjakinja napadnuta i tjelesno ozlijeđena od strane jednog muškarca koji se udaljio s tog mjesta.

“Žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći, no jutros, 30. listopada, nadležni bolnice su nas izvijestili kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula”, navodi PU vukovarsko-srijemska.

Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja. Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari