HOROR!

Galerija | POJAVILA SE NOVA SNIMKA Novi detalji brutalnog huliganskog napada: Tukli su muškarca koji se vratio s posla

Nakon snimke samog napada dvojice huligana na muškarca, na Facebooku se pojavila nova snimka na kojoj se vidi kako napadači bježe u trenutku kada stižu policajci

Prošle noći, oko 4 sata, u ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čovjeka koji se vraćao s posla. Izvukli su ga iz automobila, izudarali ga, opljačkali te bejzbolskom palicom razbijali njegov automobil. Napadnuti je završio u bolnici s tjelesnim ozljedama, a napadači su pobjegli kada se na mjestu događaja pojavila policija. Neslužbeno se spominje da je do incidenta došlo zbog parkirališnog mjesta.

Objavljena je i snimka događaja koju možete pogledati OVDJE, a snimio ju je netko od stanara s prozora obližnje zgrade.

Nova snimka incidenta

Nakon snimke samog napada dvojice huligana na muškarca, koju je snimio netko iz obližnje zgrade, na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” pojavila se nova snimka na kojoj se vidi kako napadači bježe u trenutku kada stižu policajci.

Večernji list piše kako policija još utvrđuje jesu li se svi sudionici ovog inciidenta poznavali od ranije ili je riječ o slučajnom sukobu u prometu. Iz zagrebačke policije poručili su da će se oglasiti priopćenjem kada prikupe sve potrebne informacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari