UHIĆEN JE

Muškarac u Rijeci brutalno pretukao djevojku; Prijetio joj ubojstvom

Foto: Riportal/Ilustracija

U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 40-godišnjak zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Sumnjiči se da je u petak, oko 20 sati, na širem području Rijeke, tijekom upravljanja automobilom u kojem je bila i žrtva, nezadovoljan njezin zahtjevom za prekidom veze, čupao je za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će je ubiti i teško tjelesno ozlijediti, prenosi Novi List.

“Zatim je zaustavio automobil i izvukao žrtvu te je bacio na tlo i uz udarce ponavljao prijetnje. Takvo osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod nje osjećaj straha i životne ugroženosti.”, stoji u izvješću.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, piše Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari