UŽAS

Muškarac(45) na Vežici ukrao mobitel i novčanik 73-godišnjaku pa mu na bankomatu podignuo penziju

IlustraCija: Riportal

Policija 45-godišnjaka sumnjiči da je otuđio novčanik s bankovnom karticom pa bez dozvole vlasnika podignuo novac s bankomata, izvijestila je policija.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka utvrđena je sumnja na počinjenje kaznenih djela krađe i računalne prijevare za koje je prijavljen 45-godišnji hrvatski državljanin.

Policija ga sumnjiči da je 4. veljače ove godine u trgovačkom centru na području Vežice u Rijeci otuđio mobitel i novčanik s novcima i dokumentima 73-godišnjeg hrvatskog državljanina u kojem se nalazila i bankovna kartica s PIN-om. Nakon toga je u nekoliko navrata koristeći tu karticu s bankomata bez dozvole podignuo novac. Tako je 73-godišnjaka sveukupno oštetio za oko 400 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, po završetku istraživanja je 45-godišnjak uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari