PROMET DROGAMA

Na crikveničkom području ‘pao’ 60-godišnji diler, policija mu pronašla kokain i marihuanu

Photo: Dino Stanin/PIXSELL/ Ilustracija

Pronađeno je sveukupno više od 50 grama kokaina, nešto marihuane, novac…

Hrvatski državljanin u dobi od 60 godina kazneno je prijavljen zbog sumnje na počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičenoga su 7. travnja na području Gorskog kotara zaustavili policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske. Pronađeno je oko 50 grama kokaina i nekoliko tisuća kuna.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Osumnjičeni je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

VIDEO DANA:

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na crikveničkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga, kojom je pronađeno i oduzeto još nekoliko grama droge kokain pakirane u više manjih paketića, manja količina marihuane i digitalna vaga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje, radi čega je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari