LEDI KRV U ŽILAMA

Na deponiju u Karlovcu pronađene ljudske kosti! Sve je počelo anonimnom dojavom: ‘Ne znate cijelu priču…’

Ilustrativna fotografija: Emica Elvedji/PIXSELL

Policija je pronašla lubanju, bedrenu kost i ostale dijelove kostura. Pretpostavljaju da su kosti iskopane za vrijeme građevinskih radova. Sve je krenulo anonimnom prijavom u stranci Možemo!

Policija je u srijedu trakom ogradila i ograničila pristup deponiju Gaza u Karlovcu nakon što su na njemu našli ljudske kosti.

Nađeni su lubanja, bedrena kost, ali i drugi dijelovi kostura, a do jezivog otkrića došlo se nakon anonimne dojave u stranku Možemo!

Naime, nakon što se na Gradskom vijeću uspostavilo pitanje divljeg odlagališta u Karlovcu, netko je nazvao stranku Možemo! i telefonom anonimno dojavio mučne informacije.

“Nazvao me čovjek i rekao da se na deponiju nalaze ljudske kosti. Rekao je da se često šeta tim dijelom i da ne znamo cijelu priču o odlagalištu”, rekla je za RTL Danas Draženka Polović iz stranke Možemo!. Ona je razgovarala s čovjekom koji se nije predstavio, ali njegove informacije pokazale su se točnima.

Inače, riječ je o divljem odlagalištu građevinskog otpada u Karlovcu koje je na svega nekoliko stotina metara od korza.

Draženka Polović uputila se nakon razgovora na lokaciju deponija s kolegom Ivicom Furačem, inače umirovljenim policajcem. Našli su lubanju, bedrenu kost i druge dijelove kostura. Obavijestili su policiji koja potvrdila da slijedi kriminalističko istraživanje. Očevid je počeo još u srijedu poslijepodne nakon što su članovi stranke Možemo! dojavili užasavajuć pronalazak.

Direktor Čistoće Vlatko Ivka za Hinu je rekao da ne zna ništa o tom odlagalištu otpada, piše Danas.hr.

Policija je o svemu danas objavila priopćenje: “Jučer u poslijepodnevnim satima zaprimljena je dojava o pronalasku kostiju, nalik na ljudske, na deponiju građevinskog materijala u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu. Na mjestu događaja je proveden očevid, a slijedi obdukcija kostiju te daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari