'MALO OBITELJKO GOSPODARSTVO'

Na Drenovi ‘pao’ mladić (26) s dva kilograma marihuane, uzgajao je u dvorištu obiteljske kuće

Foto: Filip Brala

Policija je 26-godišnjaku u obiteljskoj kući na području Drenove u Rijeci pronašla 2200 grama droge marihuana, priopćila nam je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog dijela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Riječ je o osobi koji je jučer ujutro zatečen na području Drenove u Rijeci s drogom marihuana. Naime, policija ga je zatekla u obiteljskoj kući s 2200 grama droge marihuana te s drugim predmetima koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Uz to mu je u dvorištu obiteljske kuće pronađena zasađena jedna manja stabljika indijske konoplje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 26-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari