NESRETAN SLUČAJ

Na Drenovi smrtno stradala 58-godišnjakinja, muškarac (60) na liječenju u riječkoj bolnici

Foto: Riportal

Provedenim očevidom utvrđeno je da su se u stanu nalazile dvije osobe bez svijesti u kojemu su vatrogasci izmjerili visoku koncentraciju ugljičnog monoksida

Tijekom jučerašnjeg dana u Rijeci se dogodio nesretan slučaj u kojemu je 58-godišnja hrvatska državljanka smrtno stradala, a 60-godišnji hrvatski državljanin je teško ozlijeđen i nalazi se na liječenju u KBC Rijeka.

Policija je zaprimila dojavu oko 12 sati kako je u stanu na području Drenove u Rijeci pronađeno dvoje ljudi bez svijesti. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli djelatnike HMP-a i pripadnike JVP Rijeka koji su ušli u stan i navedene osobe iznijeli, kao i plinsku peć za grijanje što se nalazila u stanu.

Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 58-godišnjakinja je nažalost preminula i njezino tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Provedenim očevidom utvrđeno je da su se spomenute osobe nalazile u stanu u kojemu se za grijanje koristila plinska peć te su prilikom ulaska u stan vatrogasci izmjerili visoku koncentraciju ugljičnog monoksida. Po završetku kriminalističkog istraživanja sve utvrđene činjenice dostavit će se nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari