ŠVERC-KOMERC

Na kontrolnom punktu na Kikovici “pao” s čak 200 kila rezanog duhana!

Foto: Ilustracija

Duhan, ukupne težine oko 200 kilograma i koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva, neovlašteno je posjedovao radi daljnje preprodaje

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina. Osumnjičenog su jučer, 21. travnja na kontrolnom punktu na Kikovici zaustavili policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka radi kontrole propusnica. Utvrđeno je kako nema potrebnu propusnicu, a u osobnom vozilu, pulskih registracijskih oznaka policijski službenici su uočili više vreća sa sitno rezanim duhanom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je duhan, ukupne težine oko 200 kilograma i koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva, neovlašteno posjedovao radi daljnje preprodaje. Duhan mu je oduzet, a protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari