PODRUČJE VIŠKOVA

Ovaj se nakrao! Krao od Opatije do Viškova i “ubrao” 160.000 kuna!

Foto: PUPG/Ilustracija

Otuđio je razni građevinski alat (bušilice, brusilice, pile…), dijelove instalacija za grijanje i druge predmete čime je vlasnike oštetio sveukupno za oko 160.000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, čime je razriješeno 11 kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjak počinio deset kaznenih djela teške krađe te jedno kazneno djelo krađe, od čega devet u mjestima na području Liburnije, a preostala dva u Rijeci i Viškovu. Dio kaznenih djela je počinio tijekom 2019. godine, a većinu od veljače te tijekom travnja ove godine. U navedenom razdoblju provalio je u kuće, vikendice, poslovne prostorije, kuće u izgradnji i druge objekte iz kojih je otuđio razni građevinski alat (bušilice, brusilice, pile…), dijelove instalacija za grijanje i druge predmete čime je vlasnike oštetio sveukupno za oko 160.000 kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga na području Viškova, kojom prilikom je pronađen veći dio otuđenih predmeta, a dio je pronađen i kod osoba kojima je prodao neke od predmeta. Pronađeni predmeti bit će vraćeni vlasnicima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari