NIJE IMAO ŠANSE!

NA KRIVU SE NAMJERIO! Hrabra vlasnica riječkog frizerskog salona savladala provalnika!

Ilustracija: Riportal - M.L

Istog dana 36-godišnji osumnjičenik je u Rijeci provalio u skladište građevinske tvrtke, kao i u frizerski salon u kojem ga je zatekla vlasnica salona 

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osumnjičeniku koji je 23. lipnja provalio u frizerski salon u trgovačkom centru u središtu Rijeke, međutim, u počinjenju ga je zatekla vlasnica salona i zadržala do dolaska policijskih službenika koji su ga priveli na postupanje.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je uz navedenu provalu istog dana počinio provalu i u skladište građevinske zagrebačke tvrtke u Rijeci, na Trgu Kralja Tomislava, iz kojega je otuđio različiti alat i druge predmete u vrijednosti oko 65.000 kuna. Za vrijeme istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima.

Po završetku istraživanja, poradi osnova sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe, 36-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari