POLICIJA PRATI I DARK WEB

Na Krku ‘pali’ djevojka i mladić s 500 grama speeda; Nabavili ga na dark webu!

Ilustracija: Riportal

Budući policija redovno prati narudžbe, kupoprodaje i ostale nedozvoljene aktivnosti na dark webu i u ovom slučaju je rezultiralo brzim otkrivanjem počinitelja, stoji u priopćenju.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, u suradnji s Policijskom postajom Krk, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Riječ je o 23-godišnjakinji i 27-godišnjaku koji su jučer zatečeni na području otoka Krka u neovlaštenom posjedu droge amfetamin, tzv. speed u količini od oko 500 grama. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su osumnjičenici putem dark weba naručili spomenutu drogu u cilju daljnje preprodaje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv oboje osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ističemo kako policija redovno prati narudžbe, kupoprodaje i ostale nedozvoljene aktivnosti na dark webu što je i u ovom slučaju rezultiralo brzim otkrivanjem počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari