LAKŠE SE DIŠE!

Na Krku uhićen serijski provalnik u vikendice! Državljanin BIH nije birao, krao je od Slovenaca, Nijemaca, Čeha…

Ilustracija

Policija je 43-godišnjeg osumnjičenika kazneno prijavila mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je policija.

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je u razdoblju od listopada prošle pa do travnja ove godine na području otoka Krka počinio četiri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, kao i isti broj istovrsnih kaznenih djela u pokušaju. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sva kaznena djela počinio u vikendicama na području Dobrinja i Malinske iz kojih je otuđio alat i druge predmete.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima se procjenjuje na najmanje 2500 eura, a oštećeni su uz državljane Hrvatske i državljani Češke, Njemačke i Slovenije. Tijekom istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, a poradi osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari