NA PRIPREMI POLIGONA

Na obuci u Delnicama ozlijeđen vojnik: Stradale su mu oči i šaka, prevezen je u riječki KBC

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

‘Napominjemo pritom kako su prilikom redovnih i vježbovnih aktivnosti Hrvatske vojske uvijek moguće izvanredne situacije te kako se u navedenim slučajevima primjenjuju standardni operativni postupci i procedure’, priopćili su iz MORH-a

Vojnik iz vojarne u Delnicama ozlijeđen je prilikom pripreme poligona za provođenje planirane obučne aktivnosti u četvrtak navečer, izvijestili su iz Ministarstva obrane u petak te dodali da su ozljede vojnika sanirane, prenosi Hina.

Vojnik je zadobio ozljede šake i očiju, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Rijeka gdje su mu ozljede uspješno sanirane.

Incident se dogodio u vojarni “Stožerni brigadir Ante Šaškor” u Delnicama i u tijeku je utvrđivanje svih relevantnih okolnosti pa iz MORH-a navode da nisu u mogućnosti iznositi bilo kakve informacije.

“Napominjemo pritom kako su prilikom redovnih i vježbovnih aktivnosti Hrvatske vojske uvijek moguće izvanredne situacije te kako se u navedenim slučajevima primjenjuju standardni operativni postupci i procedure”, naveli su u priopćenju.

Istaknuli su i da im je sada najvažnije zdravlje, odnosno uspješan oporavak ozlijeđenog pripadnika Hrvatske vojske, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari