ZATVOREN PROMET U OBA SMJERA

Zbog teže prometne nesreće kod čvora Matulji na A7 prekinut promet u oba smjera

Foto: Facebook

U nesreći je, potvrdili su nam iz policije, sudjelovalo više vozila a teže ozlijeđenih osoba, na svu sreću, prema prvim informacijama policije -nema

Danas rano poslijepodne na autocesti A7 kod čvora Matulji dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo, prema informaciji iz PU primorsko-goranske, više vozila.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi. Promet je u ovome trenutku u prekidu u oba smjera zbog policijskog očevida i čišćenja prometnice od razbacanih krhotina oštećenih vozila.

HAK javlja kako je “zbog prometne nesreće prekinut promet na autocesti A7/B8 na vijaduktu Živice u zoni čvora Učka i dvosmjernog prometa u oba smjera. Promet se preusmjerava preko Matulja i čvora Rijeka zapad”.

Foto: Facebook

“Pojačan je promet na važnijim cestama i pojedinim graničnim prijelazima. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama”, dodali su iz HAK-a.

Kolone su i zastoji na autocesti A7 na izlaznom kraku čvora Učka u smjeru Istra/Opatije, kolona je oko 2 km. Za korisnike koji voze u smjeru Istra/Opatija preporuka je koristiti čvor Rijeka Zapad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari