PRIVEDEN JE

Na otoku Krku policija zaustavila vozača (30) Volva; On se prepao i odbacio vrećicu s drogom

Ilustracija: Riportal

Pretragom doma 24-godišnjaka i vozila 30-godišnjaka policija je pronašla različite vrste droga i druge predmete te ih kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su dva kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je o 24-godišnjaku kojega je policija u petak, 15. srpnja, zaustavila oko 21.30 sati na području Punta i tada kod njega pronašla nekoliko vrećica s manjom količinom droge kokain i marihuana, drobilicu, kao i drogu marihuanu u tzv. jointu.

VIDEO DANA:

Osumnjičenik je priveden na kriminalističko istraživanje tijekom kojega je u domu gdje 24-godišnjak boravi na području otoka Krka pronađeno više plastičnih vrećica s ukupno 219,35 grama droge marihuana, par vrećica s manjom količinom droge kokain, kao i digitalna vaga, drobilica, uređaj za vakumiranje te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Drugog osumnjičenika, 30-godišnjeg hrvatskog državljanina, dan kasnije u Puntu ,oko 21 sat, policijska ophodnja je zaustavila dok je upravljao osobnim vozilom marke Volvo, karlovačkih registracijskih oznaka. U tom trenutku je 30-godišnjak pred policijom odbacio vrećicu u kojoj se nalazila manja količina droge marihuana i amfetamin.

Odmah je priveden na kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci obavljena pretraga spomenutog vozila, a uz korištenje službenog psa za detekciju droga.

U vozilu je tom prilikom pronađeno oko šest grama droge marihuana u plastičnim vrećicama, kao i ista količina tableta MDMA, ali i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku kriminalističkih istraživanja, obojica osumnjičenika je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari