IZGUBIO NADZOR NAD VOZILOM

Na području Čavli smrtno stradao Indijac, policija objavila detalje

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U prometnoj nesreći poginuo je strani državljanin

Noćas oko 00.45 sati na području Čavli dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo, a vozač je, nažalost, poginuo na mjestu događaja.

Riječ je o 32-godišnjem državljaninu Indije na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj,

“Vozač je na ŽC 5205 upravljao osobnim vozilom, riječkih registracijskih oznaka. Krećući se iz Čavli prema Kukuljanovu u jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te udario u ivičnjak kolnika pa se potom vozilo zarotiralo i prešlo na suprotnu stranu te udarilo u parkirano teretno vozilo, odnosno u prikolicu tog vozila.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Od jačine udarca i zadobivenih teških tjelesnih ozljeda indijski vozač je, nažalost, preminuo na mjestu događaja. Tijelo vozača je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi provedbe obdukcije.

Policija apelira na sve vozače da budu maksimalno oprezni te da poštuju apsolutno prometne propise kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari