NEZADOVOLJNA ISHODOM IZBORA?

Psovala HDZ, policajce, premijera: ‘Je*o vas Plenković’. Uhićena je

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U presudi se navodi da je žena ‘bez povoda i razloga’ galamila, govoreći da su ‘u ovoj državi sami lopovi, opet je*eni HDZ dolazi na vlast’. Kasnije je počela vrijeđati i policajce vičući ‘mamu vam je*em glupu u pi*ku pandursku, jeo vas Plenković i vaš nesposobni načelnik’

U Slavonskom Brodu uhićena je žena (46) nakon što je narušavala javni red i mir u hodniku zgrade i, između ostaloga, vrijeđala policajce, HDZ i premijera Andreja Plenkovića dva dana nakon parlamentarnih izbora.

U presudi se navodi da je “bez povoda i razloga” galamila, govoreći da su “u ovoj državi sami lopovi, opet je*eni HDZ dolazi na vlast”, prenosi Danica. Pritom je udarala po ulaznim vratila lifta nakon čega su stanari pozvali policiju.

Kasnije je počela vrijeđati i policajce vičući “mamu vam je*em glupu u pi*ku pandursku, je*o vas Plenković i vaš nesposobni načelnik”.

Zbog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanja policajaca dobila je 30 dana zatvora, no iza rešetaka neće ako u idućih 12 godina ne ponovi sličan prekršaj. Mora platiti i 50 eura za troškove paušalnog postupka, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari