Na Rabu “pao” serijski provalnik, krao i iz sakralnih objekata!

Policija 51-godišnjaka sumnjiči da je tijekom veljače na području Raba počinio sedam kaznenih djela 

Policijski službenici Policijske postaje Rab proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je tijekom veljače na području Raba u tri slučaja počinio tešku krađu provaljivanjem u sakralne objekte, od toga u dva slučaja su teške krađe u pokušaju, dok je trećom provalom otuđio novac.

Uz spomenuto, sumnjiči se i za počinjenje četiri kaznena djela krađe, i to dvije krađe iz osobnog i teretnog vozila, otuđivši pritom novac, dokumente, mobitele i ostale predmete. U druge dvije krađe iskoristio je nepažnju vlasnika pa je jednom otuđio ruksak s novcima, mobitelom i dokumentima, a drugom samo mobitel.

Procjenjuje se da su ovim kaznenim djelima četvero hrvatskih građana i pravna osoba iz Raba materijalno oštećeni za najmanje 10 000 kuna.

Nakon završetka istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 51-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari