NA RASTOČINAMA UBIJEN MUŠKARAC: Što se točno dogodilo ispred zgrade broj 4 u Ulici Rastočine?!

Po dojavi građana ozlijeđena muška osoba pronađena je iza 19 sati u lokvi krvi pred ulazom u zgradu

Županijsko državno odvjetništvo vodi istragu slučaja koji je danas predvečer uznemirio građane Rastočina i cijele Rijeke. Vijest se proširila munjevitom brzinom, a glasi kako je netom iza 19 sati ispred ulaza zgrade broj 4 u Ulici Rastočine pronađen ozlijeđeni muškarac u lokvi krvi. Prema dostupnim izvorima, ozlijeđen je hicem iz vatrenog oružja.

Po dojavi građana na mjesto tragičnog događaja ubrzo su stigle hitne službe a muškarac je prevezen u KBC Rijeka gdje su nakon kratkotrajne borbe za njegov život liječnici ipak morali objaviti nesretnikovu smrt.

Na mjestu, čini se, ubojstva, policijski službenici obavljaju očevid kako bi utvrdili sve okolnosti i uzroke ovog nemilog događaja. Prema posljednim informacijama, čini se je do tragedije došlo nakon žustre prepirke dvojice susjeda, nakon koje je jedan od njih posegnuo za vatrenim oružjem i upucao drugog muškarca srednje životne dobi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari