GROZNO...

Na riječkom području ‘pao’ dvojac svodnika: Dvije Brazilke tjerali na prostituciju

Ilustracija

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedena kaznena djela predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima PU osječko-baranjske i u koordinaciji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 28 i 29 godina.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da su unazad mjesec dana počinili kaznena djela iznude i trgovanje ljudima na štetu dvije državljanke Brazila u svrhu njihove spolne eksploatacije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela predani pritvorskom nadzorniku, dok je protiv istih podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari