PUTNICI MORALI IZAĆI

Na Vežici Fiat Punto udario u autobus. Vozač Punta udaljio se bez zaustavljanja

Foto: Mateo Levak/Riportal

Vozač autobusa uspio je zapisati podatke s registarske pločice automobila, tako da vozaču bijeg nema previše smisla

Oko 10.30 sati na Vežici, u Ulici Zdravka Kučića, u trenutku dok je autobus Autotroleja stajao na ugibalištu kako bi u autobus ušli putnici, dogodila se manja prometna nezgoda koja međutim može imati velike posljedice po počinitelja prekršaja.

Ne toliko zbog počinjene materijalne štete koja nije velika, Fiat Punto udario je u lijevu stranu autobusa i uništio pokazivač smjera, koliko zbog bijega s mjesta nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo – autobus – gradskog prijevoznika, te su potencijalno mogli biti ugroženi putnici u autobusu.

Vozač autobusa uspio je, naime, zapisati podatke s registarske pločice automobila, tako da vozaču bijeg nema previše smisla

Prevedeno, to znači – “masna” kazna za vozača Fiat Punta koji je sudjelovao u nesreći i “hrpa” kaznenih bodova!

 

U nesreći, prema prvim informacijama s terena, nitko od putnika autobusa nije ozlijeđen, no mnogi od njih zbog ovog su događaja kasnili na svoja odredišta. Vozač autobusa je naime, kako nalaže pravilnik gradskog prijevoznika, morao prijaviti policiji nesreću i sačekati obavljanje očevida.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari