PRETUKLI VLASNICU KAFIĆA

Načelnika koji je pijan mlatio ženu pustili da se brani sa slobode

Screenshot video

u skandalu kod Bjelovara pijani je 58-godišnji načelnik Žgela premlatio vlasnicu kafića Ivu Milku Kramarić koja je lakše ozlijeđena

Načelnika Severina Žarka Žgelu, koji je istukao vlasnicu kafića, policija je prijavila za remećenje javnog reda i mira. Policiji je ovaj slučaj samo prekršaj.

Za narušavanje javnog reda i mira prijavljeni su još dvojica muškaraca. Njih i Žgelu pustio je dežurni sudac Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru.

Naposljetku im je sud odredio mjere opreza zabrane približavanja i posjećivanja ugostiteljskog objekta i zabranu približavanja s pet osoba, piše 24 sata.

Podsjetimo, u skandalu kod Bjelovara pijani je 58-godišnji načelnik Žgela premlatio vlasnicu kafića Ivu Milku Kramarić koja je lakše ozlijeđena.

Najprije je tvrdio da je sve laž, ali snimke su ga demantirale. Na kraju je napustio HDZ, ali nije napustio mjesto načelnika. U srijedu poslijepodne je uhićen, kao i dvojica njegovih prijatelja u dobi od 27 i 24 godine zbog narušavanja javnog reda i mira na osobito drzak način, javlja RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari