UŽAS NA LJETOVANJU

Video | TRAGEDIJA U ISTRI Djevojčica iz Češke umrla u Medulinu, slučaj istražuje DORH. U bolnicu stigli jer je imala bolove…

Reporterka RTL-a razgovarala je s ravnateljicom pulske bolnice koja kaže da ne može niti demantirati niti potvrditi što se događalo u bolnici večer ranije jer je slučaj preuzeo DORH. Iz pulske policije su rekli da paralelno istražuju što se dogodilo pa bi uskoro trebali dati neke konkretne odgovore o tragediji

Jutros je u Medulinu umrla petogodišnja djevojčica iz Češke.

Tijekom noći joj je pozlilo, a iako su liječnici brzo stigli, nisu je uspjeli spasiti. Ministar Beroš potvrdio je da je djevojčica bila ranije na pregledu u bolnici. Policija isključuje sumnju u nasilnu smrt.

Ispred pulske bolnice s novim detaljima javila se reporterka RTL-a Ida Balen te poručila da se sada traži odgovor na pitanje zašto je djevočica sinoć puštena kući iz bolnice, a to će biti poznato tek po završetku istrage.

Ono što se za sada zna je da je djevočjica s roditeljima ljetovala u kampu u Medulinu. “Neki svjedoci kažu da se žalila na bolove u trbuhu toliko jake da su ju roditelji doveli na Hitnu u Puli otkuda je premještena na pedijatriju”, ističe.

Priča se da je djevojčica pregledana i da joj je bilo bolje, no to tek treba istragom utvrditi.

RTL-ova reporterka razgovarala je s policijom koja joj je otkrila da su se čuli s djelatnicima hitne koji su jurili na intervenciju. “Otac je u međuvremenu po uputama djelatnika hitne pomoći pokušao reanimirati svoje dijete. Kada je hitna došla i oni su to činili sat vremena međutim djevočica nije dolazila k svijesti i preminula je”, nastavila je.

Uzrok tragedije bi se trebao znati u petak nakon obdukcije.

“Znamo da je nasilna smrt isključena. Javila nam se ravnateljica pulske bolnice koja kaže da ne može niti demantirati niti potvrditi što se događalo u pulskoj bolnici večer ranije jer je slučaj preuzeo DORH. Iz pulske policije su rekli da paralelno istražuju što se dogodilo pa bi uskoro trebali dogoditi neki konkretni odgovori o tragediji”, zaključila je Ida Balen za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari