NOĆNA AKCIJA

Nadrealne scene prekoputa Hrvatske: Razbojnici dovukli bager i iz poštanskog ureda otkopali bankomat!

Foto: You Tube screenshot

U ovom trenutku nije poznat iznos plijena

Grupa zasad nepoznatih pljačkaša ukrala je u noći sa subote na nedjelju bankomat pomoću bagera! Akcija koju je odlikovala tolika buka da se razbudilo skoro cijelo susjedstvo odvila se ispred pošte u ulici Vincenza Bellinija u Valverdeu (Catania), a jednom nakon što su uspjeli ‘otkopati’ aparat, pljačkaši su nestali u ukradenim vozilima.

Razbojstvo je trajalo nekoliko minuta, netko od susjeda zabilježio je oko 150 sekundi akcije, a prema informacijama s kojima policija zasad raspolaže, u otimačini je sudjelovalo sveukupno pet osoba.

U ovom trenutku nije poznat niti iznos plijena, a tim stručnjaka trenutačno analizira snimku u nadi da može otkriti identitet barem nekog od muškaraca.

Zanimljivo, bageri su popularna ‘ispomoć’ pri krađi bankomata na području Catanije, razbojnici su se tim trikom poslužili već nekoliko puta u prošlosti, a povijest pamti i slučajeve kada bi policija stizala na vrijeme na mjesto razbojstva, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari