Napadaču na djevojku u Viškovu 15 dana zatvora!

Presuda je nepravomoćna i okrivljeni ima pravo žalbe

Nasilnik Šime L. (26) koji je napao djevojku u Viškovu, dobio je kaznu od 15 dana zatvora. Odlučeno je tako na Prekršajnom sudu u Rijeci, a informaciju je Novom listu potvrdio njegov odvjetnik Anton Denona.

Da je Šime L. osuđen na 15 dana zatvora potvrdio je i sudac Željko Kurjega nakon okončane rasprave. Presuda je nepravomoćna i okrivljeni ima pravo žalbe.

Ošamario djevojku

Presuda je donesena nakon što je danas salušano petero svjedoka, među kojima jedan okrivljenikov prijatelj koji tvrdi da su potpuno neutemeljene tvrdnje da je djevojčinom glavom udarao u asfalt, kao što su to tvrdili neki očevici koji su svoja svjedočanstva dali medijima.

Šimu L. formalno se teretilo za naročito drsko ponašanje – prema članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira predviđena je novčana kazna, od 50 do 350 njemačkih maraka u protuvrijednosti u kunama, a može se izreći i kazna do 30 dana zatvora.

Službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, “udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup”. Policija ga sumnjiči, kako je to i izvijestila u svom priopćenju, da se to dogodilo nakon što je u petak rano ujutro remetio javni red i mir u noćnom klubu, te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, a jednu od njih, 19-godišnjakinju, lakše ozlijedio.
Vijesti.hr
Foto: RTL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views