Muškarac je dobio 15 dana zatvora, a njegov odvjetnik najavio je žalbu

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

26-godišnji Riječanin koji je od petka u zatvoru zbog, kako kaže policija, naročito drskog ponašanja danas je ponovno bio na sudu.

Pojavilo se i svih četvero pozvanih svjedoka, a nakon njihovih iskaza na slučaj pada drukčije svjetlo.

Prijatelj optuženoga nakon svjedočenja kaže kako je šokiran jučerašnjim dovođenjem na sud, kada je doveden u lancima. “Da ga se veže kao mačku i tako ga se vodi”, rekao je prijatelj optuženog.

“Ona je njega počela napadati”

Djevojka oko koje se sve zakuhalo bila je vani s dvije mlađe sestre. Obje su danas svjedočile. Kažu, najstarija sestra pričala je s tim dečkom, platio joj je piće, a onda stolu prilazi i sestra napadnute djevojke.

“Onda je ona počela njega napadati da se makne od mene i tu su počele svađe. On je njoj rekao da ne bude bezobrazna, na što je ona isto malo grublje reagirala”, kazala je sestra napadnute djevojke.

Svjedoci su ispričali kako je dečko otišao od stola, ali ona, kažu, nije odustajala pa je išla za njim po klubu. “Poslije su mnogi svjedoci rekli da je ona njega prva udarila”, kazala je sestra napadnute djevojke.

“One su izašle za njim”

On joj uzvraća, nastaje nered pa ga redari izvode. “Ali su one izašle za njim. Moje mišljenje je, da nisu izašle, do toga ništa ne bi ni došlo. Jer su one dalje tražile probleme”, ispričala je sestra napadnute djevojke.

Sestra napadnute tvrdi da su ga opet vani prve udarile, na što on uzvraća šamarom nakon kojeg se djevojka srušila. Nju odvozi Hitna, on završava u zatvoru. “Po meni je reakcija pretjerana. A to da joj je udarao glavom o pod? Ja to nisam vidjela”, rekla je sestra napadnute djevojke.

To nije vidio nitko. Zato je podignuta prekršajna, a ne kaznena prijava. Bilo je psovki i četiri šamara, dva je dobila ona od njega, a dva on od nje.

On je zaradio 15 dana zatvora na što će se njegov odvjetnik žaliti.
Maja Brkljača

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari