RAZBOJNIČKA KRAĐA

Narkoman krao u trgovini na Korzu; Sukobio se sa zaštitarom zbog par stotina kuna

Foto: Riportal

Kazneno je prijavljen za razbojničku krađu, a prekršajno zbog zlouporabe droge

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je u subotu, 11. prosinca, iz trgovine u središtu Rijeke u Ulici Ante Starčevića otuđio nekoliko različitih artikala vrijednosti par stotina kuna. Kada ga je zaštitar u trgovini pokušao spriječiti u bježanju, fizički ga je napao i odgurnuo te se udaljio u nepoznatom smjeru pri tome ostavljajući otuđene predmete. Tijekom kriminalističkog istraživanja je kod 46-godišnjaka pronađena i manja količina droge kokain i heroin.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

“Poradi osnova sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela razbojničke krađe, 46-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Uz navedeno je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.”, dodali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari