REZULTATI OČEVIDA

KOD ČVORA MATULJI Vozačica (48) Citroena prešla u suprotnu stranu kolnika i izazvala sudar s teretnim vozilom

Policija je otkrila tko je kriv za sudar automobila i kamiona na A7

Tijekom vikenda na županijskim prometnicama evidentirano je 36 prometne nesreće, od kojih su četiri s ozlijeđenim osobama. U tim nesrećama su dvije osobe teže i tri lakše ozlijeđene.

Teže ozlijeđene osobe su vozači osobnog i teretnog vozila što su sudjelovali u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 11. prosinca u 7.30 sati na A7 kod čvora Matulji.

“Očevidom nesreće utvrđeno je da je nesreću izazvala 48-godišnja hrvatska državljanka upravljajući osobnim vozilom marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, koja je krećući se iz Rijeke u smjeru Pule u jednom trenutku prešla u suprotnu stranu kolnika te se izravno sudarila s teretnim vozilom, marke Mercedes, kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin.

Od jačine udarca teretno vozilo se zarotiralo i zaustavilo na ugibalištu izvan kolnika. Zbog zadobivenih ozljeda, oboje vozača je prevezeno u KBC Rijeka gdje su im utvrđene teže ozljede.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Ilustracija: Riportal

Za vrijeme provedbe očevida, promet spomenutom dionicom A7 je od 7.40 do 8.30 bio zatvoren za sav promet, a poslije se odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom do 10.30 sati kada je promet omogućen u oba smjera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari