PODIGNUTA OPTUŽNICA

Nasilnik iz Crikvenice brutalno tukao trudnu suprugu: Muškarcu razbio glavu čašom

Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

Predloženo da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je 28. listopada, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv 32-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela nasilja u obitelji, prijetnje, tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede.

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je sredinom kolovoza 2021. godine u Crikvenici, prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na svoju trudnu izvanbračnu suprugu.

Okrivljenika se optužnicom tereti da je početkom rujna 2021. godine ponovio verbalno i fizičko nasilje tako da ju je udarao rukama i nogama po tijelu, istovremeno joj uputivši prijeteće riječi koje su kod nje izazvale osjećaj straha za njezin život. Oštećenica je tijekom opisanog okrivljenikovog postupanja zadobila lake tjelesne ozljede, priopćio je DORH.

Okrivljenika se tereti i da je početkom kolovoza u Crikvenici, s ciljem da teško tjelesno ozljedi oštećenika, udario ga šakom, a potom i staklenom čašom, u predio glave pri čemu je oštećenik zadobio teške tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari