ZAVRŠIO U PRITVORU

Nemili prizori u centru Crikvenice! Mladić (23) nožem prijetio 29-godišnjaku, prije toga oštetio vozilo komunalne tvrtke

Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Policija 23-godišnjaka sumnjiči da je poznaniku uputio ozbiljne prijetnje, a i da je oštetio osobno vozilo u vlasništvu komunalne tvrtke

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

“Riječ je o osumnjičeniku koji je 6. veljače u središtu Crikvenice verbalno napao 29-godišnjeg hrvatskog državljanina te se potom s njime i naguravao i uputio mu ozbiljne prijetnje uz pokazivanje hladnog oružja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je istog dana na jednom od parkirališta u Crikvenici metalnim predmetom i oštetio osobno vozilo u vlasništvu komunalne tvrtke.”, kratko su izvijestili iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijetnje, kao i kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari