NANJELI SU TEŠKE OZLJEDE

Nervoza pred sezonu ‘na najjače’!? Na Krku se bjesomučno tukli zbog prava na prolaz zemljištem

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda, a 36-godišnjak i za počinjenje prijetnje, izvijestila je policija.

Krčka policija dovršila je dva kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana radi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je prošlog mjeseca, 29. ožujka, u turističkom objektu u Krku 36-godišnji hrvatski državljanin se verbalno i fizički sukobio s 49-godišnjim hrvatskim državljaninom te ga pri tome uz izrečene prijetnje i ozlijedio. Oštećenom 49-godišnjaku su liječnici dijagnosticirali nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Dan kasnije, 30. ožujka, na području Malinske je pak 61-godišnji hrvatski državljanin fizički nasrnuo na 52-godišnjaka koji ga je upozorio da bez dozvole koristi njegovu nekretninu za prolazak. K tome mu je zadao nekoliko udaraca i teško ga ozlijedio.

Završetkom istraživanja, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teška tjelesna ozljeda, a 36-godišnjak je prijavljen i za počinjenje prijetnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari