ISPRED ŠOKIRANOG ODVJETNIKA

Zatvorenik pokušao pobjeći iz Remetinca; Procurili detalji – razbio prozor, skočio s tri metra visine…

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Danas.hr jutros oko 10.30 jedan je zatvorenik pokušao pobjeći iz zatvora u Remetincu. Zaustavila su ga dva pravosudna policajca

Pred očima šokiranog odvjetnika, zatvorenik Remetinca razbio je i unutarnje i vanjsko staklo prozora prostorije gdje su razgovarali i jutros oko 10.30 dao se u bijeg, dozanje Danas.hr.

Visina od tri metra s koje je odlučio skočiti nije mu predstavljala problem. Skočio je, no brzom rekacijom dvojice pravosudnih policajaca na vanjskom osiguranju, nije daleko stigao. Ne zna se je li ozlijeđen.

O slučaju su se oglasili iz MUP-a

“U utorak, 18. travnja u jutarnjim satima zabilježen je pokušaj bijega istražnog zatvorenika iz Zatvora u Zagrebu. Zatvorenik je svladan od strane službenika i vraćen u prostorije Zatvora u Zagrebu. Okolnosti navedenog događaja se utvrđuju”, napisali su.

Ovo nije prvi pokušaj bijega iz Remetinca. U prosincu 2021. iz Remetinca je pokušao pobjeći 50-godišnji Poljak i to pred sam kraj odsluženja kazne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari