NESLUŽBENE INFORMACIJE Novi detalji stravičnog ubojstva: majka je htjela u Makedoniju, a dječak joj je smetao

Pixsell

Trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli

Trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, u čemu im je pomagao 29-godišnji hrvatski državljanin koji je znao za zločin, a nije ga prijavio, već je s njima dogovarao način prikrivanja ubojstva, odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka, navela je PU istarska.

Prema neslužbenim informacijama, a kako Jutarnji doznaje, Chiara Rojnić navodno je sinčića usmrtila jer ga se htjela riješiti. Nadalje, imala je plan otputovati i u Makedoniju, a dječak joj je smetao.

Dječakov otac je u zatvoru u Bosni i Hercegovini.

Kako se saznaje iz neslužbenih izvora, Chiara i maloljetnica tvrdile su cijelo vrijeme jučer na ispitivanju u policiji da su polusestre, međutim na kraju su priznale da nisu u srodstvu. Navodno su se družile.

Zanimljivo je u čitavoj priči da je ova maloljetnica prije desetak dana prijavila seksualno zlostavljanje u domu Policijskoj upravi istarskoj, na nagovor jedne Puljanke kojoj se obratila za pomoć i koja se potom obratila medijima pismom u želji da joj pomogne.

Maloljetnica je zatim nakon ispitivanja vraćena u dom, gdje je sve porekla, da bi 16. svibnja, neslužbeno se doznaje, pobjegla iz doma.

Policija je tada na upit Jutarnjeg lista odgovorila da je provela izvide vezano uz tu prijavu, ali da nisu utvrđeni elementi kaznenog djela počinjenog na štetu djeteta te da će cjelokupan predmet biti dostavljen nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, doznaje Jutarnji.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari