USKOK POSJETIO POLICIJU

Nestao novac koji su zaplijenili policajci. Bili su na ispitivanju. Smijenjena policajka

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Zaplijenjeni novac trebao je biti u blagajni policijske postaje na čuvanju do odgovarajućeg rješenja o njegovoj sudbini jer se ispostavilo da je ukraden

Policijski službenici PP Novi Marof privremeno su zaplijenili više tisuća eura i potom izdali odgovarajuću potvrdu.

Zaplijenjeni novac trebao je biti u blagajni policijske postaje na čuvanju do odgovarajućeg rješenja o njegovoj sudbini jer se ispostavilo da je ukraden.

Međutim, policijski službenici ispitani su zbog oduzetog novca jer nije jasno jesu li ga zaista čuvali ili nisu, prenose Varaždinske vijesti.

“U tijeku je provođenje izvida zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Zlouporaba položaja i ovlasti. Odmah po saznanju o nestanku novca, poduzete su sve zakonom propisane mjere i radnje, kao i izvanredni nadzor u navedenoj Policijskoj postaji te da je načelnik Policijske uprave varaždinske rješenjem udaljio iz službe jednu policijsku službenicu zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti. Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske, provodi daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela”, priopćili su iz PU varaždinske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari