POLICIJA GA BRZO PRONAŠLA

Nesvakidašnje scene na tržnici! Borbena Riječanka (57) preotela od džeparoša svoj novčanik!

Ilustracija (fotografija ne prikazuje osobe o kojima se govori u tekstu). Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju te izrade i nabavljanja oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela.

“Spomenuti se sumnjiči da je 7. ožujka na tržnici u Rijeci uzeo novčanik iz ruksaka 57-godišnje hrvatske državljanke, ali je u tom trenutku oštećena to primijetila te ga spriječila oduzevši mu novčanik. Događaj je prijavila policiji koja je ubrzo nakon toga pronašla osumnjičenika.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Kriminalističkim istraživanjem kod osumnjičenika je pronađen predmet izrađen kao pribor namijenjen za otvaranje brava, odnosno s namjerom za počinjenje provala.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari