ZVJERSTVO U ŠIBENIKU

Netko odrezao uši štencu: ‘Suvišno je pisati, preklinjati, proklinjati’

Idi na originalni članak

Uslijedile su mnogobrojne reakcije, a javili su se i oni koji su spremni preuzeti psiće

Oglas

Šokantna priča stiže iz Šibenika gdje su iz Udruge Šibenske šape preuzeli štence kojem je netko odrezao uši.

Objavili su fotografiju štenca i napisali: “Suvišno je pisati, preklinjati i proklinjati…U ovakvom stanju je štene došlo u azil. Kujica je u svoja 3 miseca osakaćena i napuštena s još 2 šteneta iz istog legla. Neko se odlučio igrat veterinara i srećom druge nije rezao. Njoj treba puno bolja veterinarska skrb od one koju može dobit u azilu, treba joj oporavak van kaveza, dalje od vrućine i muha i prljavštine…molimo Vas da nam pomognete da ju zbrinemo. Ne samo veterinarski troškovi, smještaj za malenu tjedan dva …spasit ćemo ju. Od danas se zove Stella”.

Nakon objave uslijedile su stotine komentara, među njima i ovaj: “Ovo je prestrašno. Nadam se kad mu život vrati istom mirom,da će jaukati ko beštija,sićajući se zla koje je napravija nedužnom stvorenju.Ova civilizacija je došla svome kraju i triba je vratiti na tvorničke postavke što prije.Malenoj najbolje želje za oporavak”.

No ima i onih koji su spremno uskočili kako bi udomili štence: “Mi ćemo je udomiti 🥰 bit će ona još jedna princeza na Ranch 4ME farmi”.

Exit mobile version