PREVEZENI U BOLNICU

Nevjerojatna nesreća: S Mercedesom sletio s ceste, udario u stablo, pokupio znak i preletio potok!

Ilustracija: Maja Šantoši/PIXSELL

Policija je detaljno rekonstruirala što se sve dogodilo od kada je mladić izgubio kontrolu nad Mercedesom i sletio s ceste dok se nije zaustavio u potoku

Nesreća kao iz nekog filma dogodila se jučer nedugo iza ponoći u Poljanici Bistranskoj.

U njoj su 19-godišnji vozač Mercedesa i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni, dok je 18-godišnjakinja teže. Liječnička pomoć pružena im je u KB “Sveti Duh”.

Policija je detaljno rekonstruirala što se sve dogodilo od kada je mladić izgubio kontrolu nad Mercedesom i sletio s ceste dok se nije, na kraju, zaustavio u potoku.

“Dolaskom do kućnog broja 32, nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama ceste uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je u zanošenju sletio s kolnika i prednjim kotačima udario u betonski rubni kamen uz zapadni rub kolnika te je nastavio nekontroliranu vožnju preko nogostupa na meki teren. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u stablo, zatim i u prometni znak uz zapadni rub kolnika te nastavio nekontroliranu vožnju po visokom raslinju uz sjevernu zemljanu nizbrdicu potoka Peščenka, preletio potok i prednjim dijelom vozila udario u južnu zemljanu uzvisinu potoka, nakon čega je nastavio nekontroliranu vožnju po mekom terenu uz južnu nizbrdicu, gdje se zarotirao i okrenuo na krov, zaustavivši se u potoku”, opisali su iz PU zagrebačke, donose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari