PA ZAR OPET BMW?

Nevjerojatna snimka: Mladi vozač jurio BMW-om i razbio sve pred sobom – a onda učinio nešto što ostavlja bez teksta!

Foto: Facebook screenshot

Pri velikoj brzini izgubio je kontrolu i zaletio se na parkiralište.

Gotovo svakodnevno na prometnicama možemo svjedočiti nevjerojatnim potezima vozačica i vozača, a jedan iz te kategorije zabilježile su nadzorne kamere na jednom parkiralištu.

Naime, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video koji prikazuje kako jedan BMW pri velikoj brzini gubi kontrolu i zalijeće se na parkiralište. Pritom je odnio sve pred sobom, a na putu mu se našlo i nekoliko žardinjera.

Na snimci se potom vidi kako mladi vozač izlazi iz vozila te provjerava što je sve oštećeno prilikom udara. A onda je uslijedio iznenađujući trenutak. Iz BMW-a su izašle dvije djevojke, a jedna od njih fotografirala je mobitelom vozača koji je pozirao pored automobila i ostataka razlomljenih žardinjera. Nekoliko trenutaka kasnije sjeli su nazad u automobil te se odvezli.

Nije poznato što je bilo s vozačem nakon toga, a snimka je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Neki su pisali kako su ovakve stvari uobičajene kad je riječ o mladim vozačima BMW-a, a jedan korisnik je primijetio kako je snimka nastala u sedam sati ujutro i pretpostavio da se mlado društvo vraćalo iz noćnog izlaska. Bilo je i šaljivih komentara pa je u jednom spomenuto da je vozač zapravo testirao snagu branika vozila, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari