NIJE DOBRO! Dok je pripremao povijesnu utakmicu, Matjažu Keku provaljeno u stan?

Foto: Bruno Vignjević

Nepoznati počinitelj provalio je u stan 55-godišnjeg slovenskog državljanina

Na području Matulja, tijekom jučerašnjeg dana, nepoznati počinitelj provalio je u stan 55-godišnjeg slovenskog državljanina, doznaje HRT Rario Rijeka od glasnogovornice Policijske uprave primorsko-goranske Ankice Kolić.

Iz stana ništa nije otuđeno, policija traga za počiniteljem, a kriminalistička istraga je u tijeku. Radio Rijeka neslužbeno doznaje da je provala bila u stanu trenera HNK Rijeka Matjaža Keka!

Također tijekom jučerašnjeg dana, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske zaprimili su još dvije prijave građana o provalama u stanove i kuću na području Viškova i Krasice.

Nepoznati počinitelji otuđili su iz dva stana plinske bojlere i radijatore, a iz kuće novčanik s dokumentima i novcem. Kaznenim djelom teške krađe provaljivanjem oštećena je tvrtka iz Rijeke i hrvatski državljanin. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 27 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari