NIJE MU PRVI PUTA Podeblji dosje napadača iz Vrsara: policija ga već lovila zbog krađe auta

Danijel Brnos 2013. godine pravomoćno je osuđen na dvije godine zatvora zbog kaznenih djela koje je počinio u zgradi Policijske uprave istarske, udarivši policajku. Prije 12 godina tri dana je bježao policiji u ukradenom automobilu.

Policija traga za 30-godišnjim Danijelom Brnosem koji je u nedjelju oko 14 sati u ulici Pineta u Vrsaru hicima iz vatrenog oružja ranio dvije osobe, 19- godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pula. Prema policijskim informacijama, oboje su u stabilnom stanju.

Kako piše Novi list Brnosu nije to prvo kazneno djelo te već ima biografiju na stranicama crne kronike. Naime, sredinom 2013. godine on je pravomoćno osuđen na dvije godine zatvora zbog kaznenih djela koje je u kolovozu 2012. počinio u zgradi Policijske uprave istarske.

Nakon što je tada uhićen zbog prijetnje, na stepenicama u zgradi PU istarske u Puli gurnuo je policajca koji ga je vodio u prostoriju za uhićenike. Nakon toga je pobjegao iz zgrade policije trčeći prema centru, troje policijaca ga je presrelo, a jedna policajka je stala pred njega, ali se on zaletio u nju i udario ju u lice. Nakon toga policajci su ga uspjeli svladati.

U kolovozu 2005. godine Brnos je također bio na stranicama crne kronike nakon što je tri dana bježao policiji u ukradenom automobilu. Tijekom policijske potrage za njime, angažiran je i policijski helikopter, policija je i pucala za Brnosem, a potjera je okončana tek nakon tri dana, piše Novi list.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari